Elhelyezkedés

1134. Budapest, Dózsa György út 144-148.

Központi elhelyezkedés

A Green Court Office komplex Budapest belvárosa közelében, a főváros legaktívabb és legnagyobb üzleti negyedében, a Váci úti irodafolyosó új fókuszpontjában helyezkedik el.

A fejlesztés kiváló elhelyezkedése egyedülállóan jó tömegközlekedést nyújt, mivel az M3 metró-, számos busz- és villamosmegállóktól mindössze néhány percnyi sétára található. A főutakkal való közvetlen kapcsolata miatt autóval is könnyen megközelíthető. A trolibusz megállója az épület előtt található, valamint a kerékpárút közvetlenül az irodaház parkoló bejáratánál halad el.

Szolgáltatások körös-körül

Nagyszerű városias környezetének köszönhetően az irodaház dolgozói számos szolgáltatást vehetnek igénybe, mint például fitneszközpontok, magánorvosi rendelők, posta, bankfiókok, bank automata stb. Megannyi étterem, élelmiszerbolt és a közeli piac kínál változatos étkezési és vásárlási lehetőséget mindössze pár perc séta távolságra.

Budapest legnépszerűbb bevásárlóközpontja, a Westend City Center - üzletek százaival valamint étkezési és vásárlási lehetőségekkel - szintén sétatávolságon belül található.

Könnyű megközelíthetőség

Tömegközlekedés 3 perc sétára

  • 3-as Metró a Dózsa György útnál
  • 12-14-es villamos a Lehet utcánál
  • MOL Bubi
  • Buszok (105,15,115,34,950,914) a Váci úton és a Lehet téren
  • 76,75,79 - es trolibusz (épület előtt és a Lehet térnél)

Főút (2-es számú) összeköttetés Észak és a belváros között, valamint Buda felé. Könnyű megközelíthetőség az autópályák és a repülőtér irányába.

Green Court

Green Court

Fedezd fel a Green Court projektet

Gallery

Galéria

Fedezd fel a látványt

Floor Plans

Alaprajzok

Ismerd meg az alaprajzokat

news

Hírek

Olvasd el a legfrissebb híreket

Green Court Office: kreativitás és technológia harmóniában egymással

FEL