Felelősségi nyilatkozat

Felhasználási feltételek

Weboldal készítője. A weboldalt a Társaság (bejegyzett székhely: 1094 Budapest Ferenc tér 2-3 6.em 1 . cégjegyzékszám: 01-09-297212 és 01-09-297210) teszi közzé

Felelősségkizáró nyilatkozat – A weboldal tartalma. Arra törekszünk, hogy biztosítsuk a weboldal tartalmának megfelelőségét és rendszeres frissítését. Azonban a Társaság nem garantálja a weboldal tartalmának pontosságát, megbízhatóságát, megfelelőségét, teljességét és naprakészségét. A Társaság semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé a weboldal eléréséből vagy a weboldal és tartalmának felhasználásából eredő károkért.

Szellemi tulajdonjogok. A jelen weboldal és annak tartalma, korlátozás nélkül beleértve a szövegeket, grafikát, képeket, logókat és ikonokat szellemi tulajdonjogok és egyéb jogok oltalma alatt áll, és a Társaság előzetes írásos engedélye nélkül tilos ezek másolása, sokszorosítása, terjesztése, felhasználása, módosítása vagy fordítása, részben vagy egészben. Ez nem érinti azt a lehetőséget, hogy a weboldal egyes elemei kizárólag személyes, nem kereskedelmi célból letölthetők és kinyomtathatók azzal a feltétellel, hogy sem a tartalom, sem pedig és a szerzői jogra és védjegyjogra vonatkozó nyilatkozat nem módosítható.

Más weboldalakra mutató linkek. A weboldalon található, harmadik fél weboldalára mutató hiperlinkek az Ön kényelmét szolgálják. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy ezeket a linkeket használja, elhagyja ezt a weboldalt. A Társaság nem tehető felelőssé harmadik felek weboldalainak tartalma miatt.

Alkalmazandó jog és illetékes bíróság. A weboldalhoz való hozzáférésre és használatára a magyar jog az irányadó. Az alkalmazandó fogyasztóvédelmi szabályok értelmében csak a magyar nyelvű magyar bíróságok illetékesek a jelen weboldalhoz való hozzáférésből és annak használatából eredő viták rendezése tekintetében.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember

TOP