A fejlesztés

Egyensúly és szinergia

Green Court budapesti fejlesztés egyesíti az iroda, a szolgáltatás, a kiskereskedelmi és a lakófunkciókat, megteremtve a munka és magánélet egyensúlyát.

A fejlesztés által nyújtott harmónia és szinergia növeli a használói produktivitását és well-being érzését. A projekt a 20.200 m2 bérbeadható területű Green Court Office irodaházat és a két épületben, összesen 275 lakást tartalmazó Green Court Residencest foglalja magában. A lakóingatlanok 2020-ban, míg az irodaház 2021 év végén kerültek átadásra.

A Green Court Office „A +” kategóriás irodaépület elkötelezett a fenntarthatóság mellett, a BREEAM néven ismert nemzetközi zöldépület minősítő rendszerben az Excellent minősítést célozza meg.

A hatalmas belső kert, az egyes irodaszintek nagy teraszai és a szomszédos Kassák park együttese biztosítja, hogy ez a belvárosi projekt páratlan kapcsolatot jelentsen az azt körülvevő kényelmes, zöld környezetével.

BREEAM Excellent irodaház
Számos terasz és belső kerti kilátás
Közel a belvároshoz
Ahol jó élni

Green Court Residences

A Green Court Residencest két park-a Kassák park és a belső kert- veszi körül, amelyek az itt élők számára közelebb hozzák a természetet, a zöld környezetet.

Green Court Office: kreativitás és technológia harmóniában egymással

FEL