A Codic Hungary portfólió szinten nagy hangsúlyt fektet a sokszínűség támogatására

A Codic Hungary portfólió szinten nagy hangsúlyt fektet a sokszínűség támogatására

A brüsszeli székhelyű Codic Group magyarországi leányvállalata az Access4you Design & Building Gold tanúsítás megszerzését tűzte ki célul, hogy mindhárom futó projektjénél akadálymentes környezetet biztosítson a speciális igénnyel élők számára.

 

A három projekt: a a hamarosan átadásra kerülő Green Court Office, a kivitelezés alatt álló HomeWork, valamint a tervezési fázisban lévő Modiano.

A hangsúly minden projekt esetében az emberközpontú tervezésen és a minőségen van, olyan épületek létrehozásával, amelyek hosszú távon ki tudják szolgálni a bérlői igényeket, hatékonyak és adaptálható, flexibilis terekkel készülnek fel a jövő igényeire. A vállalat ennek garanciájaként az arany fokozatú Access4youⓇ Design minősítést szerezte meg, melyet a fejlesztés befejezésekor Design & Building minősítés fog felváltani. A minősítés és az Access4you európai tanúsító védjegy értelmében mindhárom ingatlan akadálymentes, hozzáférhető környezetet biztosít a speciális igényű emberek, közöttük fogyatékossággal élők részére.

Green Court Office: kreativitás és technológia harmóniában egymással

FEL