A Green Court Office-ban nyitja meg legújabb bemutatótermét az olasz Vagheggi

A vezető fitokozmetikai márka környezettudatos prémium irodaházban folytatja hazai működését

A Green Court Office-ban nyitja meg legújabb bemutatótermét az olasz Vagheggi

A vezető fitokozmetikai márka környezettudatos prémium irodaházban folytatja hazai működését

2021 második felében a budapesti Green Court Office irodaházban nyitja meg legújabb bemutatótermét Olaszország vezető professzionális fitokozmetikai márkája, a Vagheggi. A fenntarthatóság iránt elkötelezett olasz vállalat hazai képviselete a Codic Hungary BREEAM Excellence előminősítéssel rendelkező, környezettudatos irodaházát választotta működése új helyszínéül. Az új 300 m2-es exkluzív üzlet kettős célt szolgál: a Vagheggi a kozmetikusoknak szóló hazai, közel 30-féle képzési programját és prémium értékesítési tevékenységét is ide csoportosítja.

Az 1975-ban alapított Vagheggi a professzionális fitokozmetikai piac egyik elismert és meghatározó olasz brandje. A márka már több, mint 15 éve van jelen Magyarországon, 2013-ban pedig úgy döntött az olasz anyacég, hogy hazánkban nyitja meg – máig egyetlen – külföldi leányvállalatát. A Vagheggi az elmúlt három évben 20-30 százalékos növekedést ért el, 2021-ben 15-20 százalékos árbevétel növekedést terveznek. A Vagheggi kiemelkedik abban, hogy a hagyományos természetes kozmetikumok és a legfejlettebb iparági technológia és kutatás-fejlesztés összekapcsolásával alkotja meg prémium bőrápolási termékeit. A Green Court Office-ban megnyíló 300 m2-es exkluzív bemutatóteremmel a Vagheggi a korábbinál is magasabb szintre emeli hazai működését: a közel 400-féle – eddig csak a kozmetikusokon keresztül forgalmazott – termékeit szélesebb hazai vásárlóközönség számára is közvetlenül elérhetővé teszi, és népszerű, kozmetikusoknak szóló szakmai tréningprogramja is új helyszínt kap.

 „Rendkívül megtisztelő számomra, hogy Magyarországon én láthatom el a Vagheggi képviseletét. Az elmúlt években olyan disztribútorhálózatot hoztunk létre, amellyel több száz kozmetikust szolgálunk ki országszerte. Itt volt az ideje, hogy – a jövőbe tekintve – a minden tekintetben csúcskategóriás Green Court Office-ba költözzünk. – foglalta össze Alessandro Farina, a Vagheggi Kft. ügyvezető igazgatója. Nagy elvárásokkal és új projektekkel vágunk neki ennek az időszaknak, amellett, hogy – a világjárvány ellenére is – organikusan növekedünk. Annak pedig külön örülünk, hogy a Codic Hungary látásmódja is hasonlatos a miénkhez.”

Green Court Office: kreativitás és technológia harmóniában egymással

FEL